Itali/ Pronari i picerisë: “Nuk gjej dot as kamerierë as picier, jam i detyruar ti bëj te gjitha vetë”

3
0

“Unë bëj gjithçka, përveç pronarit”. Në “Zona Bianca” pronari i një picerie në qendër të Napolit flet për vështirësinë e tij në gjetjen e kamarierëve dhe piciereve. “Ka shumë njerëz që duan të hanë, ndërsa ne jemi pak. Që nga kthimi i pandemisë nuk kam staf, nuk gjendet njeri, vetëm zero”

“Lokali është i hapur nga mesdita deri në mesnatë, kam pasur skuadra në mëngjes dhe ekipe në mbrëmje. Tani e kam vetëm atë në mëngjes, ndërsa në mbrëmje jam gjithmonë aty”, vijon 32-vjeçari. , i detyruar, midis një shërbimi dhe një tjetri, gjithashtu të kryejë dërgesë në shtëpi në zonën përreth.

“Ndonjëherë ata që nuk punojnë gjykojnë se kush punon, ky është problemi”, përfundon pronari. VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.