Itali/ Nga nesër kthehen ngjyrat Rajon për Rajon. Shtyhet masat për udhëtime jashtë vendit deri në date ..

637
0

Dita e fundit në zonën totale të kuqe në Itali, me një të hënë të blinduar të Pashkëve dhe kontrolle të forta për të shmangur udhëtimet tradicionale jashtë qytetit. Nga nesër kthehet masat sipas ngjyrave të Rajonit.

Ndërkohë, Ministri Speranza shtyn masat shtrënguese për udhëtimet jashtë vendit deri në 30 Prill. “Vlerësoni hapjet menjëherë pas 20 Prillit, në rast të një përmirësimi të të dhënave epidemiologjike”: kjo është përmbledhja e pozicionit të Rajoneve që do të takojnë Kryeministrin Draghi të Enjten.