Itali/ Nga e hëna ky rajon kalon në zonën e verdhë ndersa nje tjeter ende pritet qe..

115
0

Të hënën, nga zona e bardhë, Sicilia do të kalojë në të verdhë bazuar në numrin e ri të infeksioneve dhe shtrimeve në spital: kjo do të vendoset të Premten nga dhoma e kontrollit pas ekzaminimit të të dhënave të fundit.

Rajoni në fakt ka tejkaluar tre parametrat e pritur: shtrimet në spital në kujdes intensiv, në 11% që nga e Mërkura, ato në zonën mjekësore, në 20%, dhe shkalla e infeksioneve për 100 mijë banorë. Sardenja është gjithashtu në rrezik.

Sardenja në ekuilibër – Sardenja gjithashtu ishte gati me 12% (+ 1% të Mërkurën) të pranuar në kujdes intensiv dhe 14% të pranimeve në pavijone (pragu ende pak nën kufirin maksimal të pritur).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.