Itali/ Nga e hëna 4 rajone të tjera në zonën e bardhë

544
0

Nga e hëna 7 qershor Abruzzo, Liguria, Umbria dhe Veneto do të kalojnë në zonën e bardhë

Nga e hëna katër rajone duhet të lëvizin në zonën e bardhë, duke shtuar 3 (Sardenja, Molise dhe Friuli-Venezia Giulia) që ndryshuan ngjyrën 4 ditë më parë. Abruzzo, Veneto, Liguria dhe Umbria gjithashtu duhet të bien këtë herë në nivelin më të ulët të rrezikut.

Ministri i Shëndetësisë Roberto Speranza do të nënshkruajë një urdhëresë të re në bazë të të dhënave dhe indikacioneve të dhomës së kontrollit. Ndërkohë, rënia e indeksit të infektimit Rt vazhdon, në 0.68 nga 0.72 javën e kaluar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.