Itali/ Nga e hëna 3 rajonet e para qe kalojne ne zona te bardha, në mes të qershorit 13 te tjera

842
0

Fillon numërimi mbrapsht për zonat e bardha. Me të dhënat e sotme dhe incidencat relative, pamja është e qartë për dhomën e kontrollit që nesër do të vendosë për ngjyrat e Rajoneve. E cila do të jetë akoma e verdhë, përveç tre:

Sardenjës, Molise dhe Friuli Venezia Giulia, siç është njoftuar tani gjerësisht, do të mbeten te bardha falë një incidence prej tre javësh nën 50 për qind të mijëra (dhe që sot janë përkatësisht 13, 12 dhe 17 raste për njëqind mijë), në nivelin e ulët të rrezikut dhe në ngarkesat minimale spitalore.

Pas nje jave tjetër Abruzzo, Liguria, Veneto dhe Umbria, të cilat kanë rënë nën 50 për dy javë.

Më 14 qershor do të jetë radha e 6 rajoneve të tjera, nëse tendenca mbetet konstante: Lazio, Lombardia, Piemonte, Pulia, Emilia Romagna dhe Provinca e Trentos, të cilat nesër monitorimi do të raportojë nën pragun e 50 rasteve për javën e parë/shqiptari.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.