E rëndë në Itali/ Nëna hidhet nga çatia me djalin e saj 6 vjeçar. Policia gjeti një shënim nga gruaja..

2201
0

Në Rimini, në zonën e San Giuliano, një grua u hodh nga çatia e një godine pesëkatëshe, duke mbajtur në krahë djalin e saj gjashtëvjeçar. Të dy kanë të vdekur. Nuk do të kishte asnjë dyshim për qëllimin vetëvrasës të gruas, pasi policia, e cila ndërhyri në vendngjarje, gjeti një shënim të shkruar prej saj.

Sipas informacioneve të para, gruaja vuante nga depresioni. Ashtu si mëngjeset e tjera, ajo kishte shkuar të shoqëronte djalin e saj te prindërit e tij që banojnë në pallat dhe më pas të shkonte në punë, ndërsa fëmija do të shoqërohej nga gjyshërit në kampin veror. Në vend të kësaj, dyzet vjeçarja arriti në çatinë e ndërtesës pesëkatëshe, e cila arrihet nga një shkallë, dhe u hodh. 118 ka ndërhyrë në vend, por nuk mund të bëhej asgjë për nënë e bir, të dy lanë partnerin dhe babain e fëmijës. Policia po kryen hetimet për tragjedinë.