Itali/ Kur do te hiqen maskat jashtë, dhe brenda? Ja pergjigja e presidentit te CSS, Locatelli

1043
0

Në lidhje me mundësinë e heqjes së maskës “Unë mendoj se do të jemi në gjendje të flasim për të në gjysmën e dytë të korrikut, duke eliminuar detyrimin vetëm jashtë, apo edhe brenda shtëpive midis njerëzve të vaksinuar dhe jo subjekt i dobësisë”. Franco Locatelli, presidenti i CSS, e thotë këtë në një intervistë me La Stampa.