Itali/ I skadoi Green pass gjatë orës së mësimit: mesuesen e detyrojne të largohet nga shkolla

2
0

Green pass i saj skadoi gjatë mësimit dhe për këtë arsye ajo duhej të linte klasën: protagonistja ishte një mësuese nga një shkollë e mesme në Riccione.

“Më duhej të punoja deri në mesditë – i tha mesuesja Corriere di Romagna – por papritmas, ndërsa isha në klasë, u thirra nga drejtori. I ftuar të tregoja certifikatën time të gjelbër, pas kontrolleve të nevojshme, më ftuan të dilja jashtë , pasi sapo kishte skaduar.

Ishte rreth orës 9.30 dhe në rreth dhjetë minuta më duhej të mblidhja gjërat e mia dhe të largohesha. Në orën tjetër mësuesi zevendesues nuk ishte i pranishëm. Pra, në fakt Nxënësi im qe po asistoja u la vetëm me shokët e saj të klasës, nën mbikëqyrjen e një të rrituri, e cila është pjesë e personelit jo-mësimdhënës, por vetëm unë jam në gjendje të menaxhoj krizat epileptike, nga të cilat fatkeqësisht studenti vuan ”.

“Unë e përdor tamponin çdo 48 orë, sepse vuaj nga sëmundje autoimune, por edhe sepse u sëmura me Covid nëntorin e kaluar dhe ende kam antitrupa shumë të lartë “.

Mësuesi thekson se përgjegjësia nuk i takon drejtorit që ka kryer vetëm detyrën e tij, duke zbatuar udhëzimet./shqiptari.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.