Itali/ Heqja e maskave jashtë, del vendimi i fundit i Cts, ja data

479
0

“Ka kushte te mjaftueshme për të hequr maskën jashtë” nga 28 qershori ose 5 korriku, kur i gjithë vendi do të jetë në zonën e bardhë. Në përmbledhje, ky është sugjerimi i Komitetit Shkencor Teknik të kërkuar nga Ministria e Shëndetësisë për detyrimin e përdorimit të pajisjes mbrojtëse. Topi tani i kalon ekzekutivit: vendimi për një datë të caktuar do të merret nga qeveria.

Detyrimi mbetet në rast tubimesh

Sipas ekspertëve, do të ishte ende e këshillueshme që të mbani distancën, nëse nuk jeni të bashkuar, dhe maska ​​do të mbahet ende në vendet me rrezik për tu mbledhur jashtë, si dhe në mjetet e transportit, por jo kur jeni në tryezë Vendimi u ndikua gjithashtu nga përqindja e vaksinave të administruara në Itali.