Itali/ Gjendja e jashtëzakonshme merr fund më 31 korrik? Ja cfare thote ministri italian

153
0

Në fund të korrikut gjendja e jashtëzakonshme mbaron, qëllimi nuk është që të zgjatet. Ministri i Shëndetësisë Roberto Speranza e thotë këtë, duke shtuar: “Ne ende nuk kemi vendosur, do të ketë një vlerësim, 45 ditë gjatë një pandemie është një kohë e gjatë për të qenë në gjendje të bëjmë parashikime.

Por do të ishte mirë të mbaronte gjendja e jashtëzakonshme , për të dhënë një sinjal pozitiv për vendin “. Ndërkohë, sot ne gjithashtu fillojmë me dasma, kongrese dhe parqe tematike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.