Itali/ Fillon faza 3 për vaksinën e Coronavirus, Oxford-AstraZeneca

284
0

Fillon në Itali prova e fazës 3 për vaksinën anti-Covid-19 Oxford-AstraZeneca. Faza eksperimentale fillohet nga spitali Universitar i Modena, midis shtatë qendrave të zgjedhura në Itali, ku inokulimet do të fillojnë përafërsisht në 1 Dhjetor. Në nëntor 300 vullnetarë do të regjistrohen: 200 do të jepen vaksina dhe 100 të tjerëve placebo. Së shpejti do të jetë në dispozicion një numër falas për informacion dhe aplikime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.