Itali/ Dy rajone te tjera ne ‘zona të kuqe’, ndersa tre te tjera ne ‘zona portkalli’, ja per cilat behet fjale..

691
0

Të dhënat e siguruara nga Rajonet janë në përputhje me caktimin e masave për ‘zonën e kuqe’ në Campania dhe Toskana. Mësohet nga burimet e Dhomës së Kontrollit nga Instituti i Lartë i Shëndetësisë mbi monitorimin e sëmundjes Covid, sipas të cilit Emilia-Romagna, Friuli dhe Marche mund të bëhen zona portokalli.

Sipas Ansa, të dhënat janë duke u shqyrtuar nga Komiteti Shkencor Teknik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.