Itali/ Certifikata e vaksinimit, si do të funksionojë per spostimet brenda vendit

766
0

Një leje kalimi për të ringritur vendin. Ose më mirë për të lejuar italianët, nga 26 Prilli i ardhshëm, të kthehen për të lëvizur jo vetëm midis rajoneve të verdha, por edhe midis territoreve që janë në grupe të ndryshme rreziku.

Sigurisht, pa harruar të kesh vetë-certifikim, i cili mbetet i detyrueshëm. Më tej, sidoqoftë, siç ndodh tashmë në Izrael ose në shtetin e New York-ut, leja mund të përdoret gjithashtu për të hyrë në stadiume, shfaqje teatrale, filma në kinema, lokaleve në disko gjatë natës, ose kështu me radhë, etj.

Në çdo rast, qëllimi i qeverisë është i qartë: të kufizojë efektin të gjithë të lirë në minimum e mundshëm. Dhe kjo është arsyeja pse ai do të donte ta përfshinte këtë instrument tashmë në dekretin tjetër që do të zëvendësojë atë në fuqi deri më 30 prill.

Gjetja e një aplikacioni është i drejtë. Sidoqoftë, ajo e pasaportës në letër nuk mund të jetë një ide e mirë. Ekspertët e konsiderojnë atë shumë të favorshme, por kanë dyshime në lidhje me prakticitetin e dokumentit të letrës, prandaj për sigurinë e të gjithëve, dixhitalizimi i praktikës, kthimi i gjithçkaje në një aplikacion smartphone do të ishte më i përshtatshmi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.