Itali/ Vjen lajmi i shumëpritur për udhetimet me green pass: në fuqi që nga 1 korriku

547
0

Ndërkohë, lajmi i shumëpritur vjen nga Bashkimi Evropian, me dritën jeshile për “green pass”, ose “certifikatë dixhitale jeshile”. Certifikata dixhitale Covid që do të provojë rikuperimin, vaksinimin ose tamponin negative të kryer.

Ekziston nënshkrimi përfundimtar i institucioneve të BE-së mbi rregulloren që e përcakton atë. Dokumenti do të lehtësojë udhëtimet brenda Bashkimit dhe do të kontribuojë në rimëkëmbjen ekonomike. Hyrja në fuqi është caktuar për 1 korrik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.