Itali/ Autocertifikimi, ja dokumenti i nevojshëm për tu spostuar nga e hëna 15 mars

824
0

Nga e hëna 15 mars pothuajse e gjithë Italia do të jetë në zonën e kuqe ose portokalli. Përjashtimi i vetëm është Sardenja, e cila mbetet e bardhë. Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Lombardia, Marche, Piemonte, Pulia, Veneto dhe Provinca Autonome e Trentos kalojnë me të kuqe, përveç Campania dhe Molise. Të gjitha rajonet e tjera do të jenë portokalli. Për të qenë në gjendje të lëvizim, do të jetë e nevojshme të vetë-certifikohet, e nevojshme për të justifikuar lëvizjen.

Në rajonet e kuqe nuk mund të largoheni nga shtëpia juaj përveç për nevoja të dëshmuara për punë ose situata të domosdoshme ose për arsye shëndetësore. Në ato portokalli, megjithatë, ju mund të lëvizni lirshëm brenda komunës suaj (por jo gjatë ndalimit të orarit nga ora 10:00 deri në 5 të mëngjesit). Ju mund të largoheni nga komuna juaj vetëm për nevoja të dëshmuara për punë ose situata të domosdoshme ose për arsye shëndetësore.

SHKARKO KETU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.