Itali/ 8 rajone dhe Bolzano ndryshojnë ngjyrën nga data 6 dhjetor, vetem nje rajon mbetet i kuq..

729
0

“Ekziston një zvogëlim i rrezikut të përgjithshëm, me shumicën e Rajoneve me rrezik të moderuar.” Sipas vezhgimit te ISN, “ndikimi i epidemisë në shërbimet shëndetësore mbetet i lartë në 18 Qarqe”.

Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia, Marche, Puglia dhe Umbria kalojnë nga portokalli në të verdhë, ndërsa Campania, Valle d’Aosta, Toscana dhe Provinca e Bolzano nga e kuqe në portokalli. Vetem Abruzzo mbetet e kuqe

Nderkohe diten e sotme ne Italia 24.099 raste te reja dhe 814 humbje jete

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.