Ishte vetëm 11 vjeç kur iku në Amerikë në 1998, por ja cfare ka arritur sot Elbasanlliu

2185
0

Jetlir Kulla eshtë nga Elbasani dhe në moshën 32 vjecare arriti të zgjidhej për herë të dytë anëtar i Këshillit Bashkiak të distriktit të katërt të distriktit Waterbury-t.

I riu nga Elbasani falenderoi të gjithë votuesit dhe pëkrahësit e tij duke premtuar atyre se do të vazhdojë me programin e zhvillimit të distriktit të Waterbury-t në Konektikat të SHBA-së.

‘’Faleminderit të gjitha që votuam për mua sot! Është një nder të rizgjidhem si anëtar i Këshillit të distriktit të katërt. U jam shumë mirënjohës secilit për mbështetjen e dhënë, sidomos familjes sime, miqve dhe të gjithë atyre që ndihmuan në këtë garë. Le ta çojmë përpara Waterbury-n.’’, shkruan Jetliri në profilin e tij në ‘’Facebook’’.

Duke fituar një mandat të dytë Jetlir kulla, i cili emigroi nga Shqipëria drejt SHBA në vitin 1998, ka bërë një përparim të madh duke qënë se eshte ne nje moshe te re.

Ai ishte vetëm 11 vjeç kur emigroi në SHBA, ndërsa sot që fitoi në zgjedhje ka mbushur 32 vjec. Ai thotë se dëshiron ta shohë distriktin ku jeton Waterbury të transformuar në një qytet të suksesshëm.

Megjithatë ai nuk harron rrënjët shqiptare, në intervista tregon se do të sjellë eksperiencën e lidershipit në tryezën e punës në sektorin privat, por edhe në komunitetin shqiptar atj. Thotë se është i ri, dhe ka shumë ide inovative për qytetin. I martuar pak kohë përpara zgjedhjeve me Anxhela Kullën, aktualisht, Kulla punon si menaxher shitjesh në sektorin privat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.