Ish-kunata i kërkon vajzën 3-vjeçare. Nëna ‘ia fal’ / ‘Ta ketë me gjithë zemër, ta ketë përjetë’

756
0

Historia e rradhës në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në E Diela Shqiptare ishtë tepër e veçantë.  

Zana prej vitesh ka ëndërruar të kishte një vajzë. Ajo prej 17 vitesh jeton në Greqi dhe ka thirrur në emision ish-nusen e vëllait, Albanën dhe ka një kërkesë për të.

Ish–kunata, nga bashkëjetesa me vëllain e Zanës, kanë një vajzë 3 vjeçe, e cila jeton në Elbasan tek motrat e ‘Nënë Terezës’ dhe ekziston mundësia që vajza të birësohet nga një familje e huaj.

Por dëshira e Zanës është që vajza e vogël të mos shkojë në një familje tjetër por të bëhet pjesë e familjes së saj.

Zana i tregon Arditit se ajo e ka takuar vetem dy here atë: Ndodhi si ndodhi historia e tyre, nuk di shumë gjatë për historinë e tyre, u ndanë me vëllain tim para se të bënin celebrimin. Në këtë bashkëjetesë erdhi një krijesë.

Zana: Kjo fëmijë që ata kanë sot, nuk lindi as tek vëllai im dhe as te familja e nuses. Nusja e vëllait u nda me vëllain, familja e saj nuk e pranoi dhe e mbajti motra e saj

Ardit Gjebrea: Po vëllai yt ku është?

Shikoni videon per me teper