Instituti Amerikan ben parashikimin për vendin tone, ja cfare pritet te ndodhe deri ne fund te dimrit

939
0

Ditët e fundit në Shqipëri ka putur një rritje te rasteve te reja të infeksioneve si dhe jeteve te humbura nga COVID-19.

Nga një raport të publikuar  “Health Data”, parashikohet se vendi yne do të vijojë të përjetojë humbje jete nga virusi.

Sipas projeksionit të institutit amerikan, deri në 1 shkurt të vitit të ardhshëm (2021), shteti shqiptar mund të regjistrojë deri 1989 jete te humbura.

Instituti për Matjet dhe Vlerësimin e Shëndetit (IHME) është një qendër e pavarur globale e kërkimit shëndetësor në Universitetin e Uashingtonit.

Aktualisht Shqipëria numëron 559 jete te humbura nga COVID-19.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.