Ilnisa dhe Meritoni skualifikohen nga BBA VIP

1130
0

Ilnisa dhe Meritoni janë skualifikuar nga gara e Big Brother Albania VIP.

“Keni përndjekur banorë brenda shtëpisë. Vëllai i Madh pasi ka analizuar me kujdes ngjarjen dhe çdo veprim tuajin, ka vendosur që të dy të skualifikoheni nga gara”.

Lajmi në përditësim….