Ikona e kinematografisë trondit grekët: Jam shqiptare

818
0

Aktorja shumë e njohur e filmit “Odiseu”, në rolin e “Penelope”, Irene Papas, i ka habitur të gjithë së fundmi kur ka bërë të ditur origjinën e saj.

Tashmë është 92-vjeç dhe të gjithë mendojnë se ajo është greke, mirëpo sipas ‘KlanKosova’, Irene ka zbuluar se në fakt origjina e saj është shqiptare.

“Unë nuk mund ta lë këtë botë duke mos e thënë të vërtetën. Unë jam shqiptare. Kam lindur në vitin 1926 dhe mbiemri im fillimisht ka qenë Leleku.”- ka zbuluar ajo