Humbi përballë Donald Trump, Hillay Clinton merr vendimin që i lë të gjithë pa fjalë

405
0

Hillary Clinton do të rikandidojë për Shtëpinë e Bardhë në zgjedhjet e 2020.

Kështu thotë Mark Penn, këshilltari i vjetër i familjes Clinton dhe Andrew Stein, president i New York City Council pranë Bill dhe Hilary Clinton.

Ish Zonja e Parë e Amerikës, thonë të dy për Wall Street Journal, ka 75% popullaritet dhe një mision akoma për të përmbushur, të bëhet gruaja e parë presidente në historinë e Amerikës.