Historia e mjekut që qau për pacientin e tij..

242
0

Një punonjës i emergjencës në një spital të Kalifornisë ka shpërndarë një foto ku kolegu i tij mjek duket i pikëlluar për humbjen e një pacienti 19-vjeçar.

Fotoja, e cila tregon një mjek të gjunjëzuar jashtë një spitali të Kalifornisë Jugore, është postuar në rrjetin social Reddit.

“Mjeku në foto nuk ishte në gjendje të shpëtonte një nga pacientët e tij. Megjithëse ky është një fenomen i zakonshëm në fushën tonë të punës, pacientët që humbasim janë zakonisht të moshuar, të sëmurë ose një kombinim i të dyjave.

Pacienti që vdiq ishte 19 vjeç dhe për të, ishte një nga ato ngjarjet që ndodhin ndonjëherë dhe thjesht të godet”,-shkruan postuesi.