Hapja e hekurudhës Tiranë-Rinas-Durrës. Ja sa do të kushtojë bileta

2472
0

10 kompani të huaja kanë afat deri më datë 15 shkurt 2020  që të paraqesin projektet e tyre për zevendesimin e infrastruktures hekurudhore Tirane – Rinas Durrës

diskutime pas nënshkrimit të kontratës me fituesin”.

Është hapur Tenderi një ditë më parë për rehabilitimin e hekurudhës Tiranë – Durrës dhe i gjithë investimi që do të bëhet me fonde të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, në bashkëpunim me shtetin shqiptarë.

Ndërkohë tarifat paraprake të cilat janë bërë të ditura nga Ministria e Infrastrukturës mendohet të jenë nga 1.5 deri në 2 euro. Kjo eshte një shifër paraprake pasi mund të ketë edhe ndryshime

Linja e re e hekurudhës do ti vijë ne ndihme atyre qe pelqejne te udhetojnë me tren duke shkurtuar edhe distancën

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.