Ha dhe fle në orare fikse – 102-vjeçari nga Kruja tregon sekretin e jetëgjatësisë: i vogël kam qënë djalë mistrec

144
0

Pjesëmarrës në Luftën Nacional Çlirimtare, funksionar shtetëror, baba i 7 fëmijëve. Rrëfimi i 102-vjecarit Hysen Goci, qytetarit më të vjetër të Krujës dhe nje nga me te vjetrit e Shqiperise.

Ai tregon se i vogël ka qënë djalë mistrec dhe në rini kam punuar punë të ndryshme. Skam lënë vend pa shkuar deri sa arrita nje fare moshe. Ndersa ne pension jam marre me shkrime tregon ai,..

Ushqimi me prodhime te fresketa konsumohet gjithnje ne orare fikse dhe ygjimi herët ja ka bërë jetën mjaft të lehte. Regjimi eshte gje e madhe, ndersa abuzimi eshte i keq thote ai.

Këshilla e tij për të rinjtë eshte te punojne me ndershmeri, te mos i hynë ne hak tjetrit, te jene tolerant dhe jo hakmarres..

Me tepër ndiqni videon më poshtë..