Gruaja shtatëzënë shkon të bëjë ekon e radhës por lajmi që ajo merr për pak i ndaloi zemrën

814
0

Tre vjet pas lindjes së vajzës së saj të vetme, një nënë ukrainase mbeti përsëri shtatzënë. Ky rast qe do tregojme ishte i pari në vendin e tyre.

Kur vajza e tyre ishte 3 vjeç, Oksana 38 vjeç dhe burri i saj, Sergej, prisnin një fëmijë tjetër (ose dy ndoshta). Megjithatë, gjatë skanimit të saj me ultratinguj, ajo u frikësua kur pa shprehjen e shokuar në fytyrën e mjekut.

“Kur pashë fytyrën e mjekut, zemra ime mu duk sikur ndaloi për një moment”, tha ajo. “Pastaj e dëgjova atë duke murmuritur diçka te tillesi:

” Ju duhet të merrni një shtëpi më të madhe tani … ”
Mjeku shpejt ngriti frikën e saj se diçka mund të jetë e gabuar me foshnjën e saj, por çfarë lajmi qe i dha nuk ishte më pak shqetësues.

Ai tha, ” Unë mund të shoh qartë pesë fetuse, ndoshta gjashtë. Është e vështirë të thuhet.
“Doli se nëna e një së shpejti do të bëhej një nënë e gjashtë – ajo mbante pesë pëllëmbë! “Unë jam shumë e tronditur sepse mendova se (mund te kisha ) binjakë apo diçka të tillë,” tha nëna. “Askush në familjen tonë nuk e ka pasur kurrë .

“Quintuplets janë jashtëzakonisht të rralla, që ndodhin vetëm një herë në pothuajse 50 milion shtatëzania” Në përgjithësi, nuk e kisha menduar dhe kurrë nuk e prisja “, shtoi ajo. “Nuk mund ta imagjinoj se si mund të rris kaq shumë fëmijë në të njëjtën kohë.”

Nëna e tronditur pas disa muajsh lindi pesë foshnje të parakohshme, por të shëndetshme me operim, me ndihmën e tetë mjekëve dhe infermierëve. “Më kanë trajtuar sikur isha prej porcelani. Ata ishin jashtëzakonisht të kujdesshëm, “tha gruaja, duke përshkruar trajtimin e jashtëzakonshëm të tyre.

Bebet konsiderohet të jenë pesënjaket e parët në Ukrainë. Megjithëse stafi i spitalit ishte i ngazëllyer, prindërit ishin më pak, pasi ata nuk ishin të përgatitur për një familje kaq të madhe dhe duhet kohe per tu mesuar, kujton babai i foshnjeve. ”

Foshnjat u quajtën Daria, Alexandra, Denis, Vladisllav dhe David, dy vajza dhe tre djem. Zyrtarët e qytetit të Odessa i dhanë familjes së madhe një apartament 100 metra katror për të festuar të sapolindurit. Sot, ata janë rreth 17 muajshe. Në Instagramin e saj, mami krenare futi nje fotografi te mrekullueshme të zhvillimit të fëmijëve – “pesë perlat e vegjël” me motrën e tyre të bukur

/©10gjera.com/përktheu m.c./