Gruaja planifikon `hakmerrjen` ndaj fqinjëve që nuk e lanë të ndërtojë shtëpi, 20 vite më vonë vendasit kuptojnë cfarë mrekullie kanë humbur

444
0

20 vjet më parë Vivian, një grua e moshuar, donte të ndërtonte një shtëpi katërkatëshe, por planin e saj gjithnjë e kundërshtonin vendasit. Pasi u kundërshtua gjashtë herë radhazi, Vivian u zemërua shumë dhe zgjodhi të planifikonte hakmarrjen e saj. Ishte një hakmarrje e ngadaltë dhe e fuqishme që ajo priste të ndodhte.

Një nga objektivat e hakmarrjes së Vivian ishte Beti dhe burri e saj, të cilët blen një shtëpizë druri njëkatëshe me një dritare të madhe për të shijuar pamjen paqësore të maleve.

Vivian e zemëruar zgjodhi të mbillte një radhë konifertash me rritje të shpejtë rreth shtëpisë së saj. Kur ajo filloi të mbillte pemët, ata nuk ishin aq të larta. Megjithatë, koniferet mund të rriten me një shpejtësi prej një metër në vit dhe tani është duke bllokuar pamjen e largët malore!

Vendasit kuptuan skemën e saj të hakmarrjes kur drurët u rritën lart dhe të harlisur dhe bllokuan pamjen. Ata ishin të gjithë të bindur se Vivian po merrte hak për aplikimet e dështuara të ndërtimit të një shtëpie katërkatëshe në tokën e saj.

Aktualisht, këto pemë të mrekullueshme të drunjve janë ende në rritje të shpejtë dhe pritet të tejkalojnë lartësinë prej 30 metrash. Duket sikur ky problem nuk është i lehtë për t’u zgjidhur, Vivian shprehet se ka vetëm avantazhe siç është cilësia më e mirë e ajrit.

Burimi: En.goodtimes.my
©10gjera.com/përshtati a.c.