Greqia shtyn bllokimin e kufirit me Shqipërinë deri ne kete date..

105
0

Qeveria greke ka shtyre sërish afatin e mbylljes së kufirit me Shqipërinë, per shkak te situatës së krijuar nga pandemia. Njoftimi u publikua nga ambasada greke në Shqipëri.

Masat kufizuese qe jane në fuqi për personat që hyjnë nga Shqipëria në Greqi do te zgjaten deri më 25 tetor.

“Në bazë të të dhënave epidemiologjike, masat kufizuese që vlejnë sot për personat që udhëtojnë nga Shqipëria në drejtim të Greqisë, mbeten siç janë në fuqi, deri më datën 25 tetor”, shkruan ambasada.

Nderkohe doganat mes dy shteteve do të mbyllen në orën 23 deri në 07 të mëngjesit çdo ditë, numri i personave që do të lejohet të kalojnë në Kakavijë është 750 persona dhe 300 në Kapshticë.

Nderkaq mbetet ende në fuqi kalimi i kufirit për shtetasit që kanë leje qëndrimi në greke, shtetasit grekë si dhe punonjësit sezonalë. Doganat mes dy vendeve do të mbyllen në orën 23 deri në 7 të mëngjesit çdo ditë, ndërsa mbetet në fuqi numri i personave që do të lejohet të kalojnë në Kakavijë 750 persona dhe 300 në Kapshticë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.