Itali/ Green pass, ja ku do të jetë i detyrueshëm

751
0

Duke filluar nga 6 gusht, disa aktivitete do të jenë të rezervuara për ata që kanë Green pass që dëshmon administrimin e të paktën dozës së parë (të vlefshme për 9 muaj) ose shërimin nga infeksioni (vlefshmëria 6 muaj) apo edhe kryerjen e një test molekular ose antigjenik i shpejtë me rezultat negativ (i vlefshëm për 48 orë).

Ku të përdorni Green Pass – Certifikimi i gjelbër do të përdoret për ngrënie në ambiente të mbyllura, për shfaqje të hapura për publikun, ngjarje dhe gara sportive. Gjithashtu do të jetë e nevojshme që muzetë dhe ekspozitat, të marrim pjesë në pishina, qendra noti, palestra, sporte ekipore, qendra Wellness, edhe brenda ambienteve të akomodimit, të kufizuara në aktivitete të brendshme./shqiptari.net/

Mund të hyni në dhomat e lojërave, dhomat e basteve, sallat e bingos dhe kazinotë me një leje kalimi. Green pass gjithashtu do të jetë thelbësor për të marrë pjesë në garat publike.

Aty ku nuk keni nevojë për Green pass – Nuk keni nevojë të tregoni certifikim jeshil në dyqane, farmaci, supermarkete, bare dhe restorante në natyrë dhe pishina të jashtme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.