Google nxjerr dilemat e femrave! Ja pyetjet më të shpeshta që femrat i bëjnë për meshkujt

657
0

Ato pyetje që fermat nuk ja bëjnë meshkujve, tani ja bëjnë google.Ja cilat jane pyetjet me te shpeshta qe femrat bëjnë në Google rreth meshkujve.

Bëhet fjalë për gjëra të cilat ato nuk i kuptojnë rreth meshkujve, dhe kërkojnë sqarime të detajuara nga google. Në fakt pyetja e cila është bërë më shpesh është “pse meshkujt kanë ereksion në mëngjes”.

Pyetja tjetër ka të bëjë me rënien e flokëve. Femrat nuk e kuptojnë pse meshkujve u bien flokët pas një farë kohe dhe i drejtohen pikërisht google.

Një tjetër pyetje që femrat e bëkan shpesh në google është “pse meshkujt janë budallenj”. Aq të zhgënjyera duken të jenë sa shumë femra i janë drejtuar internetit për ta zgjidhur këtë dilemë. “Pse meshkujt shkojnë me tranvestit?” Kjo është pyetja e katërt më e bërë nga femrat në lidhje me meshkujt, ndërsa përgjigjet sigurisht gjendet të shumta në google në lidhje me secilën prej këtyre dilemave.