“Dielli do të lindë nga Perëndimi”, NASA jep lajmin që do të “ndryshojë historinë”

896
0

Shumë media të njohura botërore kanë njoftuar ditën e sotme se nuk është e largët dita kur Dielli do të lindë nga Perëndimi dhe jo nga Lindja

Duke cituar burime brenda NASA-s, “Daily Mail” apo “Huffington Post” raportojnë se planetin tonë e pret një ndryshim i madh.

NASA dhe Agjencia Kozmike Evropa që do të pësojë poli magnetik i Tokës.

Revista amerikane ”Live Science” thekson se poli magnetik nuk është aq i fuqishëm sa ka qenë në të kaluarën dhe është dobësuar për dhjetë herë më shumë, dhe se ky dobësim ka marrë përmasa më të mëdha këto gjashtë muajt e fundit.
Për pasojë Dielli do të lindë nga ana Perëndimore.

Faktin e hidhur të ndryshimit që ka pësuar poli magnetik e ka konfirmuar edhe Agjencia Kozmike Evropiane, e cila po ashtu ka vërtetuar se kjo do të thotë se Dielli do të lindë nga Perëndimi.

Siç dihet lindja e Diellit nga Perëndimi është përmendur edhe në Kuran, dhe është cilësuar si Dita e Kiametit.

Ky fakt ka bërë që shumë teoricienë të paralajmërojnë se fundi i botës nuk është larg.