Gjetën një pus shekullor gjatë punimeve në shtëpi, familja habitet nga uji i “mistershëm”

523
0

Një familje mbeti e habitur në momentin që gjetën një pus misterioz 6 metra të thellë nën shtëpinë e tyre gjatë punimeve. Louise Watson tha se punëtorët zbuluan rezervuarin e ujit me gjerësi një metër nën një strukturë të vjetër të lidhur me tarracën e tyre 130-vjeçare, ndërsa punonin për një zgjerim në kuzhinën e tyre në Dalton, Cumbria.

Pjesa e sipërme e pusit të veshur me tulla, e cila ishte e mbuluar nga një pllakë e rëndë, u zbulua afërsisht gjysëm metri nën sipërfaqen e tokës. Kur familja më në fund hapi gropën e madhe dhe dërgoi një kamera për ta inspektuar, ata gjetën se përmbante dy metra ujë ‘kristal të pastër’ dhe fillimisht kishin frikë se mund të kishte ndonjë trup atje poshtë.

Disa vizitorë dashamirës të filmave horror i kishin kërkuar zonjës Watson të mbante të mbuluar pusin e lashtë, i cili ishte varrosur për dekada nën tokë, nga frika se një vajzë fantazmë mund të dilte jashtë si në filmin e vitit 2002, The Ring. Por ajo e adhuroi dizajnin e modës së vjetër dhe tani e ka kthyer atë në një tipar me majë xhami për kuzhinën e saj të re.

Zonja Watson tha: Nuk ka asnjë përrua aty pranë, uji rrjedh poshtë mureve dhe ai thjesht ushqehet nga tavolina natyrore e ujit.

Zonja Watson ishte ende e pasigurt për historinë e pusit, por mendonte se mund të ishte përdorur nga fermerët qindra vjet më parë.