Gjen një çantë në ishullin grek, turisti lajmeron urgjent policine kur sheh çfarë kishte brenda saj!?

5
0

Gjeti një çantë të madhe në ishullin grek, por kur e hapi tursiti ka mbetur i tmerruar pasi pa se çfarë ndodhej brenda saj.

Ngjarja ndodhi në Naxos.

Mediat vendase raportojnë se turisti ishte duke eksploruar plazhin Fykios, ku pikasi çantën dhe, pasi e hapi, gjeti dy trupa të dekompozuar.

Qendra shëndetësore e Naxos, për shkak të dekompozimit të avancuar të njërit prej trupave, nuk mund të sqarojë nëse i përket një burri apo një gruaje. Nga ana tjetër, për të dytin ende nuk është sqaruar nëse mund të jetë trup njeriu apo kafshe.

Pritet të kryehen autopsia e plotë, për të zbuluar më tepër rreth kësaj ngjarje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.