Gjarpri futet në Kuvend, ndërpritet seanca plenare (Foto)

472
0

Një gjarpër i madh u fut në dhomën e  parlamentit shtetëror, në jugperëndim të Nigerisë, duke detyruar ligjvënësit të largoheshin me vrap, për të deklaruar një pushim të papërcaktuar, thanë zyrtarët e këtij vendi të premten.

“Kur ishim gati për të hyrë në seancë plenare, një gjarpër i madh u pa brenda në godinë, gjë që na pengoi për të vazhduar punën, madje na detyroi të largoheshim me nxitim”, tha Olugbenga Omole, një zëdhënës i ligjbërësve nga Ondo State.

Gjarpri duket se ka rënë nga çatia në dhomën plenare. Por nuk kafshoi asnjeri para se të ishte kapur nga stafi i parlamentit, tha Omole.

Zyrtari fajësoi për incidentin gjendjen e shkatërruar të godinës për shkak të mungesës së fondeve dhe investimeve të vonuara për mirëmbajtje.

Ai tha se ligjvënësit nuk do të kthehen derisa të bëhej një kontroll i plotë i godinës dhe ambientit përreth

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.