Gazetarja ia përplas në fytyrë Manastirliut: Në spital shkoj me 5 mijë leksha e 2 mijë leksha sepse…

383
0

E ftuar në Opinion, gazetarja Jonida Shehu ka rrëfyer një eksperiencë të familjarëve të saj në spital.

Unë kam raste konkrete, një i njohuri, i afërmi im…jam skandalizuar. Më thoshte se sa herë që nisej për në spital, i bënte paratë pesë mishe e dy mishe, që t’i kishte gati për tu dhënë atyre.

Se më tha ‘nuk futem dot aty po su dhashë lekë dhe rojeve e pastrueseve,i tha Shehu ministres Manastirliu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.