Fundi i botës është çështje ditësh, paralajmërimi i frikshëm i teoricienit

578
0

Fundi i botës mund të jetë më afër se sa mendojmë, nëse do të besohet teoricisti amerikan i konspiracionit, David Meade, i cili thotë se është çështje ditësh.

David Meade është një teoricien amerikan, i cili ka bër shumë parashikime. Ai shkroi një libër të quajtur “Planet X”, duke këmbëngulur se Nibiru do të rrëzonte në Tokë në muajin tetor, por rezultoi e dështuar.

Teoria e tij u shty edhe për një vit kur NASA zbuloi një planet të ri në sistemin diellor, të cilin e quajtën Planet i Nëntë.

Meade, megjithatë, këmbëngul që ky planet është në të vërtetë Nibiru, ose Planet X.

Teoritë e mëparshme amerikane dhe parashikimet për fundin e botës kanë qenë të gjithë të gabuara, siç dëshmohet nga fakti se ne të gjithë jemi ende këtu.