Foto më e komentuar e momentit: Shikimi plot dëshirë i presidentit francez për..

657
0

Fotografia më e komentuar e momentit ka protagonistë presidentin francez Emanuel Makron dhe këngëtaren Rihana.

Kudo ku këngëtarja shfaqet tërheq vëmendjen duke numëruar fansa të shumtë në të gjithë botën, por të kesh Rihanën pranë duket se është kënaqësi e madhe edhe për liderat botërorë.

Fotografia ku presidenti francez i hedh një shikim adhurues Ririt e tregon më së miri “pushtetin” e saj.

Komentet në rrjetet sociale kanë qenë të shumta, ndërsa dikush shkruan: “Makron po i rrezikon të gjitha përfshirë edhe gruan e tij 67-vjeçare për këngëtaren”.