Firmoset marrëveshja e rëndësishme 5-vjeçare, Rama njofton se Shqipëria dhe Italia arritten….

2
0

Qeveria shqiptare dhe ajo italiane kanë firmosur një marrëveshje të rëndësishme.
Kryeministri Edi Rama njoftoi ditën e sotme arritjen e marrëveshjes 5-vjeçare mes dy ministrive te shendetesise për sigurimin e trajtimit falas dhe profilaksisë për të gjithë fëmijët hemofilikë në Shqipëri.

Në bazë të marrëveshjes fëmijët shqiptarë të sëmurë me do të marrin shërbim falas.
Gjatë takimit dypalësh, u diskutua edhe mbi rishikimin në fillim të shkurtit të vendimit që kufizon udhëtimet e qytetarëve shqiptarë në Itali.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.