Festuan ditelindjen bashke: 5,280 € gjobë për 11 te ftuarit

239
0

Blitz i karabinierëve në një shtëpi në Verona ku po zhvillohej një festë në të cilën morën pjesë 11 persona, përfshirë kenge e valle, të gjithë më pas u gjobiten për një shumë totale prej 5,280 euro. Karabinieret u njoftuan pak para mesnatës nga disa qytetarë të bezdisur nga muzika e lartë që vinte nga shtëpia.

Me ndërhyrjen e tyre, karabinierët befasuan 11 personat që po hanin dhe vallëzonin. Muzika u fik dhe, pasi mbaroi festa, njëmbëdhjetë pjesëmarrësit u identifikuan dhe u gjobitën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.