“Femijet tane jane viktimat tona” Femijet po marrin drejtime te gabuara, habait sociologu: Sot me shume po ajrosen te burgosurit se femijet..

361
0

Sociologu i njohur eshte shprehur se ka nje mungese te vemendjes nga prinderit dhe se ata duhet te jene te kujdesshem gjate edukimit te femijeve te tyre.

Per shkak te jetes dhe e shoqerise ku jetojme nga ritmi dhe dinamika e shpejte si dhe angazhimeve te shumta qe marrim, kemi nje reduktim te kohes se prinderimit ditet e sotme i cili kthehet ne nje kosto te prinderimit sipas sociologut Gezim Tushe.

Ne vend qe te formohen si qytetare, apo human, apo te bute, marrin drejtime te gabuara; marrin vetmine, bullizmin, behen pre e ngacmimeve te ndryshme emocioinale, seksuale, fizike e tje dhe ne njefare menyre keta femije pesojne deformacione ne formimin e tyre psikologjik dhe ne personalitetin e tyre, deformim i cili nuk korigjohet me sepse ajo qe merret gjate 6 viteve te pare te jetes, nuk merret as ne 12 vitet e shkollimit parauniversitar.

Me teper videon me poshte