Fëmija i adoptuar thotë diçka në sallën e gjyqit që i preku të gjithë në sallë..

454
0

Një çift në Ohajo, Mandi dhe Tina, gjithmonë kishin dashur të bëheshin prindër që kur ishin martuar, por ai nuk ishte në gjendje të bënte fëmijë për shkak të sëmundjes që kishte kaluar.

Ata filluan të hulumtojmë opsione për adoptim. Një surprizë po i priste ata në javën që u bënë prindër birësues.

“Sapo morëm licencën si prindër për të adoptuar fëmijë, morëm thirrjen për të takuar Hunter. Ai ishte një javësh “, tha Mandi. “ Ne e morëm atë në shtëpi dhe pas 16 muajve provë u ulëm në sallën e gjyqit duke pritur që gjyqtari të lexonte dekretin e adoptimit.”

Ata u lehtësuan nga ankthi i tyre, kur në fund të procesit gjyqësor, gjyqtari e shpalli si fmijën e tyre dhe ai bërtiti: “babi” dhe filloi të duartrokasë dhe të gjithë filluan të qanin. Ishte kaq emocionuese..

“Ne kemi mësuar se familja nuk eshte vetem ajo e ADN-në, familje është edhe ajo qe të fal dashurinë! “tha Mandi.

Burimi: Ndt.tv
©10gjera.com/a.c.