Euro dhe dollari nisin javën me rënie, ncfarë ndodhi ditën e sotme..

3585
0

Kjo javë ka nisur me rënie për euron dhe dollarin në tregun tonë të këmbimit. Monedha europiane ka zbritur në 100.2 lekë, për shkak edhe të flukseve valutore nga turistët, që po shtohen.

Ja pasqyra me vlerat e shkëmbimit të monedhave.

USD       92.4        rënie

Euro       100.2     rënie

CHF        103.2     rritje

GBP       118.5     rritje

JPY         57.4        rënie

CNY        12.7        rënie