Është vërtet një princ, por fansat sapo kapën një detaj në këmbët e Harryt

398
0

Që Harry ka shumë fanse femra kjo dihet. Sigurisht kjo jen edhe si pasojë se Princi është një mashkull tërheqës dhe i kuruar.

Mirëpo, gjatë ceremonisë së martesës së princeshës u vu re një detaj në këpucët e princit Harry.

E para, ai i kishte veshur edhe më parë ato këpucë, por detaji tjetër nuk është i zakonshëm për familjen mbretërore.

Këpucët e princit Harry ishin paksa të shkatërruara dhe kishin një vrimë të vogël në pjesën e poshtme të tyrën. Çfarë ka ndodhur me këto këpucë?

Princi ka nevojë t’i çojë këto këpucë tek këpucëtari, ose të blejë një palë të reja.

Gjithsesi, kjo gjë tregon sërish sa njeri i thjesht është princi Harry edhe pse ka një pasuri marramendëse

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.