Ermal Fejzullahu me familjen e tij dhurojnë shumen marramendese per te ndimuar te prekurit

2461
0

Ne kete situate te veshtire qe po ndodh ne Shqiperi, te gjithe Shqiptaret jane solidarizuar pa mase duke ndihmuar njerezit ne nevoje.

Nje nga ata eshte edhe Ermal Fejzullahu i cili ka dhuruar nje shume te madhe deri ne 100 mije euro.

Ja si shprehet ai:”“Bashkëndjenja e dh imbjes dhe dashurisë janë një! Se zemra e shqiptarit është e madhe dhe bashkëndjenja obligim, shembull është miku im i cili çdo herë i heshtur ishte pranë atyre që kishin nevojë. Të trish tuar nga dhimbja dhe pamundësia për të ndalur këtë trishtim, kemi ndarë 100.000 euro për të ndihmuar të ate qe kane nevoje. Do të ndihmohen ata per ti zbutur hallet.”

Ermali dhe miq te tij kane dhuruar gjithmon per vepra te mira dhe kane ndihmuar gjithmone.

Zoti i begatofte ate, familjen e tij dhe gjithe ata qe kane kontribuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.