“Erdhi policia..” Shkelen oren policore, vëllezërve Endri dhe Stefi Prifti i ndodh e papritura..

308
0

Vëllezërit korçarë Endri dhe Stefi Prifti janë përballur me një situatë të ‘sikletshme’, kur po zhvillonin një koncert. Teksa ata po performonin, janë hasur me patrullën e policisë, për shkak të orës policore.

Mbërritja e variantit Delta në Shqipëri, ka sjellë edhe rritjen e rasteve ditore në vendin tonë. Për pasojë, ekspertët vënë theksin te vaksinimi.

Zv. ministrja e Shëndetësisë, Mira Rakacolli ka thënë më herët se ndonëse është konfirmuar varianti Delta në Shqipëri, masat kufizuese nuk ndryshojnë.

“Pavarësisht se është vërtetuar dyshimi i fortë për prezencën e variantit Delta, niveli i masave nuk ndryshon. Masat do të jenë po ato të cilat kanë qenë më parë”, tha Rakacolli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.