Erdhi nga Kalifornia bleu tri shtëpi “nga 1 euro” në Itali, por ka një paralajmërim për të interesuarit

2138
0

Në keto dhjete vitet e fundit, qytetezat italiane, sidomos rajonet e varfra dhe komunat, janë përballur me shpopullimin, e kësisoj qytetarët kanë nxjerrë në shitje shtëpitë e tyre për vetëm 1 euro.

Nga kjo mundësi, ka përfituar një grua nga Kalifornia, e cila ka blerë tre të tilla. Rubina Daniels, bleu një shtëpi “1 euroshe” në Mussomeli të Siçilisë në vitin 2019-ë dhe filloi të blinte dy të tjera për fëmijët e saj.

Megjithatë, edhe pse thotë që marrëveshja ishte e mirë, nuk duhet pasur parasysh që këto shtëpi kanë nevojë për investime imdediate, pasi janë të rrënuara.

“Mund t’iu duken të lira, por nëse e bleni një shtëpi për 1 euro, ta dini që edhe do e rregulloni atë”, shprehet Daniels.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.