Erdhi nga Italia në Shqiperi dhe u infektua, humb jetën nga Covid nje tjeter personazh i njohur publik

373
0

Nga BUJAR QESJA

Sapo njoftohem për ndarjen nga jeta, të mikut tonë të hershëm, njëri nga figurat më të spikatura të punës me rininë, kryesisht me fëmijët problematikë të kohës para viteve 90-të. Sazan Bitri. Ishte një figurë e dashur dhe popullore, veçanërisht për brezin tonë.

Edhe Sazanin tonë na e rrëmbeu ky Koronavirus i tm errshëm, që po na mbërthen me një tra gjedi të pa imagjinueshme. Shumë lajme të kobshme po na vijnë. Po ikin miq, shokë, të afërm dhe zemra po na çahet nga dh imbja.

Sazan Bitri jetonte familjarisht në Katolika pranë Riminit. Prej disa javësh ndodhej në Durrës së bashku me të shoqen. Këtu është prekur nga koronavirusi, që i mori edhe jetën.

Dh imbja është e madhe. Në dhjetor të vitit 2019 kisha shkruajtur për Sazan Bitrin, pasi na dhuroi një libër me kujtime Rrugëtim në Sagën e Bitrajve. Në kopertinë është edhe një dedikim prekës:

Kostandinës! Bujar Qesja!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.