Ëndërroni te punoni në Britaninë e Madhe, Ja cilat janë profesionet më të paguara

587
0

Glassdoor, një web faqe ku punëtorët dhe ish punëtorët japin vlerësime për kompaninë ku punojnë e ka publikuar një listë të profesioneve më të paguara në Britaninë e Madhe.

Në këtë faqe njerëzit kanë mundësi të njohin me saktësi kushtet e punës, orarin dhe pagën në profesionin e tyre.

Kjo është lista e profesioneve më të paguara:

Menaxher marketing 42 mijë paund

Menaxher operativ 42 mijë paund

Menaxher i auditimit 55 mijë paund

Menaxher i financave 60 mijë paund

Menaxher i produkteve 52 mijë paund

Menaxher i burimeve njerëzore 45 mijë paund

Menaxher i kontratave 40 mijë paund

Menaxher i marketingut 52 mijë paund

Analist i biznesit 39 mijë paund

Menaxher i projekteve 44 mijë paund.