Emily, nëna e re që paguhet 45 dollarë për orë për të bërë pastrimin e zhveshur.

470
0

Ka shumë punë të çuditshme në botë, por me siguri që nuk kishim dëgjuar për të. Një situatë që nuk mundet të kalohet pa shuar kureshtjen dhe me siguri shkakton keqardhje për këdo, megjithatë ka prej tyre që e bëjnë një gjë të tillë nuk e mendojnl ashtu.

Emily Nikols është njëzet e pesë vjeç dhe tashmë është nënë, për të arritur qëllimet e saj ajo ka bërë gjithçka, por gjithmonë pa e dëmtuar dinjitetin e saj. Megjithatë për të, të kesh një fëmijë në atë nuk mund të konsiderohet si një gjë e lehtë për tu menaxhuar.

Në fakt, vajza paguhet 45 dollarë në orë për të pastruar pa rroba. Por për shkak të shumës së madhe të parave, ajo pranoi ta bënte këtë dhe të mos shkonte më tej, por sigurisht që shumë prej nesh nuk do ta justifikonin veprimin e saj.

Nësë ju duket një histori e trilluar, mjafton të kërkoni emrin e saj ne Google dhe te kuptoni të vërteten