Emigranti shqiptar vjen nga Anglia, por sapo zbret në Rinas humb toruan me atë që i ndodh

8080
0

Një emigrant e ka pësuar sapo ka zbritur në aeroportin e Rinasit, duke u kthyer në atdhe, në mënyrën më të keqe të mundshme.

A.M., 52 vjeç, banues në Angli, sapo ka mbërritur në aeroportin e Rinasit,  në momentin që do kryente procedurat rutinë, ai ka mbetur i shokuar, pasi nuk po gjente dokumentet dhe as portofolin.

52-vjeçari ka bërë direkt denoncim në komisariatin e Rinasit, duke thënë se i ka humbur portofoli me një sasi vlere monetare dhe dokumentet personale.

Ai ka hedhur dyshime se mund t’ia kenë vjedhur, ndërkohë që lidhur me këtë ngjarje, materialet iu referuan Prokurorisë së Krujës për vlerësim